Pages

KEBUHSANAN:EPISOD 1

ispirasi 1:miss radhi OAG
~dr beliau (yg tutp mulut itu yg hok blake tu kawe kami pemalu juge) sy mendapat ilham utk create blog ni..hah?cne dapt ilham?haa cemni..satu ms dahulu maklum la sedang men stalk page fb beliau tetibe kat ruangan website de blog beliau.lalu pe lagi usha la..blog beliau amt kelakar..sy terguling2x gelak dan hampir membunuh(bunuh nyamuk ok) ketika membc blog beliau..http://sayapunyapasal.blogspot.com..walaupn kelaka beliau agak pemalu dan manja org nye..heh!..kasi thumbs up sket pada beliau..muahh flying kiss..sy syg beliau~





inspirasi 2:princess froggy
~princess froggy..99.99% pic beliau, beliau suke publish gigi beliau yg cantik lagi putih dan gebu.. hu2x..sori p.froggy..haa kipas yg die pegang tu kipas sy la..adik bli kat melake..skrg udoh leboh..curik d org gamak nye T-T..ehh berbalik pd cite beliau..bg sy beliau mmg seorg yg tegas pada prinsip dan senantiasa memberi sokongan dikala membe2x sedang kusut spt kasut..pabila di kabarkan sy mahu buat blog beliau memberi galakan moral dan mahu pic beliau di masuk kan..heh! sunggo bersopan beliau..hu2x..xdela sy syg beliau so much.die xde blog lagi(sj nak bagitau)~





inspirasi 3:cik shanbei
~budak ni sy jpe kat uitm..cik shanbei name diberi(sila jgn mrh oke hu2x...sj nak gurau ngn u))..beliau cantek dan baek hati (kepada ehem2x..anda bertuah kerna beliau mmg baek hati dan sgt penyayang dgn kengkawan)..he3x..pic di ambil ketika di saat2x akhir dah nak blah dr uitm..memg berani org nye..mari dengarkan kisah beliau..
beliau lahir pada 2 nov 1988 (muda 10 bln dr sy)..beliau memberi galakkan utk sy membuat blog dgn mengajak sy melihat blog beliau..yaa..blog beliau juge kelaka..xkering gusi sy membc ny terutama nya kisah c kamarudin dan topeng tulang nya huk2x..
ap yg menrik tentang blog beliau..beliau sering mengutarakan isu2x semasa
http://tulisajatey.blogspot.com/..eh terpanjang lak huraian utk beliau..ape2x pon..sy syg beliau walaupon beliau syg bf beliau..huh!kecik ati ahh,,he3x~
cik shanbei (kanan) dan rakan les nya miss kedahan ha3x.cute!





inspirasi 4:miss keiichan
sy terserempak dgn beliau ms belajr di pahang..org nya cute..bakal dok bersalin sy nt..huk3x..sy tidak tahu mengape beliau amat suka menonton cerita korea sampai pro pic di fb jue diletakkan dgn pic korea..sunggo tidak paham..adakah kerna wajah beliau ala2x korea?(sila ulas di bah. komen jika anda membaca).huk2x..kata beliau, beliau mahu melihat bj yg dijahit oleh sy didalam blog.apa?nak tempah jahit bj kebaye?eh..sy blum hustler lagi nak amek tempahan org..utk sdn bhd je.sesiape berminat nak tempah kebaya bley search di fb HanHan's Kebaya Shop..utk hari raya yg bakal menjelma ini..salam syg dan windoo utk beliau!





inspirasi 5:
~idea2x muncul dr sini..sy xtahu kenapa sy sukakan spekulasi dan diskriminasi..btw sy suka tjuk cara2 penanaman anggur yg betul..nt akan sy usulkan..salah seorg lelaki di atas yg memberi cadangan bukan spt yg sorang lagi tu duk xbrape nak senonoh pro pic beliau huk2x ;P
namun syg mereke2x ini juwe~







inspirasi 6:
~inilah geng2x mafia jula juli bintang tujuh..sunggo rmai..jgn tgk lelame..mereka2x ini pemalu org nye..syg3x mereke semua~

sebelum menutup tirai..semanis kurma utk anda...

Wahai Rabbi,
tetapkanlah kami di jalan kecintaanMu dan kerinduan menemuiMu. Dekatkanlah kami dengan hamba-hambaMu yang dekat denganMu. Dan damaikan hati kami spertimana Kau damaikan hati yang sentiasa meyebut dan memujiMu.
Wahai Rabbi,
satukanlah kami di akhirat kelak dengan mereka yang bernaung di bawah kalimah suciMu. Dakapan rahmatMu dan titian jalan redhaMu. Ya Allah Ya Tuhanku, mestipun kami berulang melakukan kesalahan dan kealpaan. Namun, Kau hulurkan kami tali penghubung kepada mereka yang mengikat hati mereka denganMu. Betapa dalam kecintaanMu terhadap kamu.
Wahai Tuhan Yang Maha Pengasih..
AMIN..

4 comments:

Hana Keiichan said...

alamak, cmne aku bley mnjadi inspirasi ko ni..maluuu..hee

ekin,cerite korea boring ar, bnyk sgt jiwang2..aku suke dgr lagu die..ko cube ar, msti ko pon jd cam aku nnti..haha

thanx promote fb kebaya aku..:)
slmt berblog.
slm syg n rindu utk kamu juga.. <3 <3 <3

NUR ASYIQIN HANAFIAH said...

he3x....
cite korea mmg busan..jalan cite xpenah nak len dr yg laen.lagu die aku xbape nak minat sgt..da try dgr tp xmasyuk =)
same2x..xde hal la na..
thanx for ur encouragement.<3 <3 <3

atey~atey said...

ohhooiii..tanks wat entry psl aku..ahhakhakhakhak (smpai kua kahak)...anyway, aku malu..hihiihi (gelak minta pelempang )=p

NUR ASYIQIN HANAFIAH said...

eeeuu..kahak!no hal la dagho aku ske tgk kwn2x bahagia..haha.
kamu mmg suke makan pelempang.kan3x

Post a Comment